www.letpeopletellyourstory.dk © 2010 • info@sun-print.dk

 

 

Badges er intelligent markedsføring - hvordan?

 

Mulighederne med mennesker

Badges giver dig en verden af muligheder for at styrke din markedsføring.

 

Brug badges til reklame- og salgskampagner, til PR-aktiviteter, til kundearrangementer og til mange andre aktiviteter. Det er kun din kreativit, der sætter grænsen.

 

Husk, at badges handler om levende mennesker. Du får levende reklamesøjler i gadebilledet. Derfor bliver dit budskab eller historie fortalt på en hel anden måde.

 

Tiden er altid vigtig

SUN-PRINT Danmark kan handle hurtigt. Får du en hurtig idé eller er tidsplanen stram, så kan vi levere hurtigt. Fx. 5000 badges på 2 dage.

 

Det er der ikke mange andre der kan præstere.

 

Prisen er det bedste

Når du fx. investerer 200.000 kr. i en reklamekampagne med traditionalle medier, kan du for blot 2600 kr. inddrage fx. 500 medarbejdere i kampagnen, og dermed give din kampagne en hel anden værdi og effekt. Se priser på http://www.sun-print.dk/priser.html

 

Tænk markedsføring anderledes

Badge mestrer kunsten at være oplagt til næsten alle budskaber. De understøtter online kommunikation som Facebook og Twitter. Skab trafik fra fortovet og ind på nettet. Gør dine online kampagne levende.

 

Gør dit budskab interessant og iøjnefaldende, og sæt det på en god ambassadør. Det giver billig markedsføring med en lang levetid.

 

Troværdighed og passion er nøgleord.

 

 

 

 

 

 

Gør som mange andre

 

DYRBERG/KERN

Copenhagen City

FONA